Haber

MUSKİ Ula’da 4 Mahalleyi Besleyen 2 Adet İçme Suyu Deposunu Yeniledi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, Ula’nın Alparslan, Ayazkıyı, Demirtaş ve Köprübaşı Mahallelerinde içme suyu dağıtımını sağlayan 500 ve 1000 m3’lük depoların yenileme çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki içme suyu depolarının sağlıklı su sağlaması amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların daha kaliteli ve yeterli içme suyuna ulaşabilmesi için Ula ilçesinde 4 mahalleyi besleyen 500 ve 1000 m3’lük içme suyu depolarını yeniliyor.

Arızalı içme suyu depolarını yenileyerek su kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen MUSKİ grupları, ilçenin merkez ilçeleri olan Alparslan, Ayazkıyı, Demirtaş ve Köprübaşı Mahallelerinde içme suyu dağıtımını sağlayan 500 ve 1000 m3’lük iki adet içme suyu deposunun tadilatını tamamladı. Ula ilçesi, %80 oranında. Su depolarının iç hazneleri, vanası ve boru bordür gibi bağlantı elemanlarının bakımlarını yapan MUSKİ ekipleri, depoların dış yapılarının da tadilatını ve çevre düzenlemesini yapıyor. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmaların ardından içme suyu depoları da vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu